İŞ İLANI DETAYI

İş yeri adı: GÜNDÜZ TEKSTİLİş yerinin faaliyet alanı: Pamuklu dokumaYapacağı işler: Havlu dokuma deneyimi olan, vardiyalı çalışabilecek erkek personel alınacaktır.Cinsiyet: ErkekYaş aralığı: 21-55Askerlik durumu: Yapmış.En az öğrenim durumu: İlköğretimTecrübe: Deneyimli.Servis-Ulaşım: Ulaşım Ücreti Desteği verilecektir.Çalışma saatleri ve tatil günü: 3 vardiya çalışma vardır07.00 - 15.00 - 15.00 - 23.00 - 23.00 - 07.00 - Pazar günü tatildir.Olanaklar: Ulaşım Ücreti Desteği + Yemekhane Desteği İlana başvuru yapmak için aşağıdaki BAŞVUR butonuna tıklayınız.Ayrıca aşağıdaki irtibat numarasından randevu alıp görüşmeye gidiniz.İletişim: İsmail ÖZOĞLU - Kalite Kontrol Sorumlusu - 0541 723 03 96


Dokumacı-Endüstriyel Dokumacı, işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gerekliliklerine uygun olarak:a İş organizasyonu yapmak,b Kumaş analizi ve tasarımı yapmak, c Atkı ve örgü ipliği hazırlamak,d Çözgü ipliklerini hazırlamak, e Tahar planı hazırlamak,f Armür planı hazırlamak,g Kumaş deseni hazırlamak,h Çözgü ipliklerini lamel, gücü ve taraktan geçirmek,i Dokuma makinesini çalıştırmak,j Dokuma kumaş üretimini kalite standartlarına uygun olarak yapmak,k Kumaş hatalarını kontrol etmek,l Makinelerin temizlik, basit bakım ve onarımını yapmak,m Mesleki gelişim faaliyetlerinde bulunmak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
İlçe : Merkezefendi
Pozisyon : Tekstil-Konfeksiyon
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Tekstil-Konfeksiyon iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Denizli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Denizli, Edmeg Merkezefendi veya Edmeg Denizli Tekstil-Konfeksiyon gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Denizli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder