İŞ İLANI DETAYI

 Dinamik ve yenilikçi ekibimize katılmak üzere, sektörde deneyimli bir Diyetisyen arıyoruz.- Müşterilerimize sağlıklı yaşam tarzı ve beslenme konusunda danışmanlık hizmeti sunmak- Kişiye özel diyet planları oluşturmak ve takip etmek- Müşterilerin beslenme alışkanlıklarını değerlendirmek ve geliştirmek- Beslenme ve diyetle ilgili güncel bilgileri takip etmek ve uygulamak


- Üniversitelerin Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun- Alanında en az 2 yıl deneyim sahibi- İleri seviyede ingilizce bilen- İletişimi güçlü ve ekip çalışmasına uyum sağlayabilen,- Takım çalışmasına yatkın- Sorumluluk sahibi ve detaylara dikkat eden- Yeniliklere açık ve öğrenmeye istekli- Etik değerlere bağlı şekilde hasta güvenliği ve memnuniyetine önem veren,- Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek , Diyetisyen aramaktayız.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Diyetisyen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Bu ilanın şirket bilgileri gizlidir. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!