İŞ İLANI DETAYI

Saha ekibimize katılacak Saha Süpervizör ü aramaktayız.İl ve bölgelerde hizmet veren TDE kadrosunun yönetim ve koordinasyonunu sağlayacak,Ekip routelarını hazırlayarak ekibinin iş takibini ve saha kontrolünü yapacak,Günlük, haftalık ve aylık raporları zaman planına uygun olarak hazırlayacak,Marka yöneticileri ile saha ekibinin arasındaki koordinasyonu yürütecek,İnsan kaynakları ile koordineli çalışarak yeni personellerin işe alımını sağlarken,işe giriş-çıkış evraklarının ve izin taleplerinin takibini yapacak,Mağazacılık, P.O.P uygulamaları ve planogram yönetimi konularını takip edecek


Tercihen Üniversite mezunu,Tercihen Pazarlama, Perakende, Gıda,FMCG sektörlerinden birinde deneyimine sahip,Benzer pozisyonda en az 2 yıl yöneticilik yapmış,Mağazacılık, P.O.P uygulamaları ve planogram yönetimi konularına hakim,Ekip yönetimi konusunda bilgi ve deneyime sahip,Seyahat engeli olmayan ve aktif araç kullanabilen,Bay adayların askerlik ile ilişiği kalmamış ya da en az 2 yıl tecilli,Microsoft Office programlarını etkin olarak kullanabilen,Diyarbakır da ikamet eden adayların başvurlarını bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Diyarbakır
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Diyarbakır ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Diyarbakır gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Diyarbakır ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder