İŞ İLANI DETAYI

Uluslararası ticaret operasyonlarını yönetmek ve optimize etmek.İthalat ve ihracat süreçlerinin kesintisiz ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlamak.Gümrük mevzuatına uygun işlemleri yürütmek ve gerekli belgeleri hazırlamak.Lojistik ve tedarik zinciri yönetimini koordine etmek.Küresel pazar araştırmaları yaparak yeni iş fırsatlarını belirlemek.Dış ticaret işlemlerinde maliyet analizi ve risk yönetimi yapmak.Uluslararası müşteriler ve tedarikçilerle güçlü ilişkiler kurmak ve sürdürmek.Ekibin performansını izlemek ve geliştirmek.


Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun Tercihen İşletme, İktisat, Dış Ticaret, Lojistik vb..Dış ticaret alanında en az 5 yıl deneyimli.İleri düzeyde İngilizce bilen tercihen ikinci bir yabancı dil bilgisi.Gümrük mevzuatı, ithalat ve ihracat işlemleri konusunda derin bilgi sahibi.Analitik düşünme ve problem çözme yeteneğine sahip, sonuç odaklı.İletişim ve müzakere becerileri yüksek, ekip yönetimi konusunda deneyimli.MS Office programlarına hakim, ERP sistemleri hakkında bilgi sahibi.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ümraniye
Pozisyon : Dış Ticaret
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Dış Ticaret iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Ümraniye veya Edmeg İstanbul Dış Ticaret gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.