İŞ İLANI DETAYI

İTHALAT UZMANIEsenyurt Osmangazi Mahallesi’nde bulunan Led Aydınlatma ürünleri üreten fabrikamızda ithalat müdürümüz ile koordineli çalışarak; ithalat işlemlerinin yazışma ve görüşmelerini yürütebilecek, özellikle çeki listelerinin kontrolünü ve sistem kodlarımıza göre düzenlenmesini sağlayacak, “İthalat Uzmanı” aranmaktadır.Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,Dış ticaret operasyon süreçlerinde en az 3 yıl deneyimli,İyi derecede İngilizce bilen,İthalat ve gümrük mevzuatına hakim,Tercihen sektör deneyimi olan,Problem çözme ve analitik düşünme becerilerine sahip,İletişim becerileri güçlü,MS Office programlarına, özellikle Excele tam hakimYurtdışı tedarikçi firmalar ile yazışma ve görüşmelerin yapılması, İthalat sürecinin yönetimi ve operasyon sürecinin takibi ve ithalat müdürüne raporlanmasıYapılan ithalatlara ilişkin çeki listelerinden itibaren, sistemsel hareketlerin ve gümrük evraklarının kontrol ve takibini sağlamak,Gümrükleme firması ile irtibat halinde olarak gümrük ve dış ticaret operasyonlarının yönetilmesi,Gümrükçü den gelen beyanname ve diğer evrakların kontrol ve onayını yapmak,Avrupa yakasında Esenyurt çevresinde ikamet eden deneyimli İthalat Elemanı alınacaktır.


Çalışma Şekli: Tam ZamanlıDepartman: İthalat/İhracatAday Kriterleri: Tecrübe: 3 - 10 yıl arasıEğitim Seviyesi: Meslek Yüksek Okulu ya da üniversitelerin Lojistik, Dış Ticaret, İşletme vb. bölümlerinden mezun olmak


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Esenyurt
Pozisyon : Dış Ticaret
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Dış Ticaret iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg ESENYURT veya Edmeg İstanbul Dış Ticaret gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.