İŞ İLANI DETAYI

HAWA International şirketi,15 yıllık sektör tecrübesi ardından kurulan, yurtdışı ofisleri bulunan, butik hizmet veren bir dış ticaret firmasıdırEndüstriyel ısıtma, Ambalaj ve Basın yayın sektörlerinde faaliyet gösteren firmamız, ihracatını ve ihracat kanallarını hızlı bir şekilde büyütmektedir.Sektörlere endüstriyel çözümler yaratarak ülke ihracatını geliştirmekte.Yurtdışı ilişkilerini birlikte geliştireceğimiz, birlikte projeler gerçekleştirebileceğimiz dinamik çalışma arkadaşları arıyoruz.Yurtdışı pazarlama konusunda merakı olan arkadaşları yetiştirmek istiyoruz.


Aranılan nitelikler ;- İleri seviyede ingilizce bilgisine sahip olmak - Yurtdışı pazarlaması ve satışı konusunda kariyer hedeflemek - Satış konusunda en az 1 yıllık tecrübeli olmak- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak - İkinci yabancı dil bilgisine sahip olmak tercih sebebidir- Yurtdışı seyahat engelinin olmaması- 35 – 45 yaşları arasında olmak Lütfen ilgili başvrularınızı DTUY kodu ile info@hawainternational.com adresine özgeçmişinizi göndererek yapılmalı


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 35- -45 (25.05.1989 - 26.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 35- -45 (25.05.1989 - 26.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : CAFERAĞA MAH. RIZAPAŞA SOK. NO:22\3 KADIKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KADIKÖY , KARTAL , ÜSKÜDAR , ÜMRANİYE , MALTEPE , ATAŞEHİR İrtibat Bilgileri : İsim : Harun Bey Ünvan : Telefon : 905325060850 E-posta : info@hawainternational.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kadıköy
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905325060850
info@hawainternational.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Dış Ticaret iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg KADIKÖY veya Edmeg İstanbul Dış Ticaret gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.