İŞ İLANI DETAYI

Danışmanlığını Yapmakta Olduğumuz Kurumsal-Uluslararası Marka Bilinirliği Olan Türkiyede İhracat ilk 100 de Yer Alan,Bünyesinde Dış Ticaret,İthalat,İhracat,İnşaat,Turizm ve Hava Kargo Gibi Alanlarda faaliyette olan Firmada İstihdam Edimek Üzere ; Afrika Kökenli Uzman Kişiler Dış Ticaret Müşteri Temsilcisi Olarak Aranmaktadır.


- Üniversitelerin Lisans Düzeyinde Bölümlerinden Mezun,- Tercihen Üniversitelerini Lisans,Yüksek Lisans veya Doktora olarak Türkiye de Okumuş veya Okumakta olan,- Kuzey ve Orta Afrika ÜlkelerindenNijerya,Kamerun,Tanzanya,Nijer,Mali,Kenya,Sudan,Çad,Senegal,Somali,Moritanya,Orta Afrika Cumhuriyeti,Fas,Cezayir,Tunus,Libya,Mısır Vatandaşları Tercihen Vatandaş Uyruğuna Sahip,- İngilizce,Fransızca Dilllerini İyi Bilen;Tercihen Arapça ve Türkçe Bilen,- Diksiyonu Düzgün,İletişim Yeteneği Yüksek,Genel Kültürü ve İletişimde İkna Yeteneği Yüksek,- İstanbul İkametli,Tercihen İstanbul Avrupa Yakasında İkamet Eden,-Tercihen Turizm veya Dış Ticaret Alanlarında Deneyim Sahibi Olmak, Not:Fotoğrafsız ve adres bilgisi yetersiz ÖzgeçmişlerCV ler dikkate alınmayacaktır.Müracaat formunda belirtilen; Kimlik,Eğitim gibi bilgilerin İŞKUR KRİTERLERİ gereği resmi evrak ile teyidi gerekmektedir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
Pozisyon : Çağrı Merkezi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Tekirdağ ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder