İŞ İLANI DETAYI

Belçika’da bulunan Mobilya mağazamızın online işlemlerinin yapıldığı Konya ofisinde çalışmak üzere çok iyi derecede Fransızca veya Hollandaca/Felemenkçe konuşup yazabilen destek personelleri arıyoruzİŞİMİZ CALL CENTER DEGİLDİRYapılacak işin açılımı şu şekildedir: 2 haftalık bir eğitimden sonra: Web sitesindeki ürünlerin fiyat güncellemesi Ürün resmi ve bilgisi ekleme, değiştirme, kaldırma E-mail yolu ile gelen online siparişlerini programa işleme Photoshop yolu ile ürün görsellerin temizlenmesi Sociaal media da paylaşımlar yapılması Büromuz Konya- Merkezde Adliyenin yakınındadırÇalışma saatleri: Pazartesi-Cuma 9:00-18:00 arası olacaktırGün içerisinde 2 kez kahve molası 20 dk. + 20 dkVe Öğle molası 30 dkİki haftada bir Cumartesiler yarım gün çalışıyoruzMaaş konusu kişiden kişiye ve tecrübesine göre değişiklik gösterdiği için özel olarak görüşülecektirİşimiz rahat ve uzun vadelidir.


Anadil seviyesinde Fransızca veya Hollandaca/Felemenkçe bilen, yazım kurallarına ve gramerine hâkim olan 1 Açık Pozisyon Fransızca personel için, 1 Açık Pozisyon Hollandaca/Felemenkçe personel için Genel bilgisayar kullanımı konusunda hızlı olması İletişim becerileri gelişmiş Takım çalışmasına uyumlu Çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Konya
İlçe : Karatay
Pozisyon : Dış Ticaret
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Konya Replikasyon Danışmanlık Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Dış Ticaret iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Konya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Konya , Edmeg Karatay veya Edmeg Konya Dış Ticaret gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Konya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder