İŞ İLANI DETAYI

İthalat, ihracat operasyonlarının verimli, hızlı ve sistematik olarak yürütülmesi.Nakliyeci ve gümrük komisyoncusu ile koordineli olarak malzemelerin gümrük işlemlerini gerçekleştirmek.Sipariş kaydından ürün teslimatına kadar tüm sevkiyat sürecini koordine etmek.İthalat, ihracat işlemleri ile ilgili evrakların takibi, gümrük ve nakliye firmasına gönderilmesi,Mevcut yurt dışı müşteri portföyünü yönetebilecek, mevcut yurt dışı müşteri portfoyünü genişletebilecek,Potansiyel müşteriler ile güçlü iş ilişkileri kurabilecek.Eğer yukarıdaki niteliklere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız, lütfen CV nizi info@foras.com.tr adresine gönderinizLütfen başvurunuzun konu kısmına Foreign Trade Specialist yazınız.


İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım Çalışmasıİthalat operasyonları, dış ticaret, ithalat-ihracat işlemlerinin yönetimi konusunda minimum 2 yıl deneyime sahip,Uluslararası sözleşmeler, ödeme ve taşıma yöntemleri, gümrük mevzuatı hakkında bilgi sahibi,İyi derecede İngilizce bilen,İnsan ilişkileri kuvvetli,Dinamik ve hızlı,Seyahat engeli olmayan,Eğer yukarıdaki niteliklere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız, lütfen CV nizi info@foras.com.tr adresine gönderiniz. Lütfen başvurunuzun konu kısmına Foreign Trade Specialist yazınız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın 25- -35 (20.09.1999 - 22.08.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İVEDİK OSB MAHALLESİ, MELİH GÖKÇEK BULV. NO: 71 YENİMAHALLE ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANKARA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Foras Medikal Ünvan : Telefon : 900000000000 E-posta : info@foras.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Yenimahalle
Pozisyon : Dış Ticaret
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 900000000000
info@foras.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Dış Ticaret iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Yenimahalle veya Edmeg Ankara Dış Ticaret gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder