İŞ İLANI DETAYI

İşyerinin Faaliyet Alanı:.AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HİZMETLERİYapacağı İşler:.Diş Hekimi AsistanıAranan Özellikler: 18-35 Yaş arası en az Lise mezunu,Çalışma Saatleri ve Tatil Günü:.Tam zamanlıOlanaklar:Maaş, Servis, Yemek.:.İşverenle görüşülecektir.Ekibimizde dinamik motive hasta odaklı bir diş hekimi asistanı arıyoruz.Adayın pozitif enerjili mesleki becerileri ile hastalara güven vermesi gerekmektedir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıHiijyene Önem Veren,Hasta Takibi ve Güler Yüzlü Olması


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -35 (19.05.2006 - 26.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -35 (19.05.2006 - 26.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TECDE MAH.İSMET PAŞA CAD.NO:191A/1 YEŞİLYURT/MALATYA MALATYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKÇADAĞ , ARAPGİR , ARGUVAN , DARENDE , DOĞANŞEHİR , HEKİMHAN , MALATYA MERKEZ , PÜTÜRGE , YEŞİLYURT/MALATYA , BATTALGAZİ , DOĞANYOL , KALE/MALATYA , KULUNCAK , YAZIHAN İrtibat Bilgileri : İsim : Danışma Ünvan : Telefon : 905316950844 E-posta : malatyatecde@mefdentalgrup.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Malatya
İlçe : Akçadağ
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905316950844
malatyatecde@mefdentalgrup.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Asistan iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Malatya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Malatya, Edmeg AKÇADAĞ veya Edmeg Malatya Asistan gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Malatya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder