İŞ İLANI DETAYI

ORTODONTİST diş hekimi TUBA ÜNAL BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE;28 yaşını doldurmamış,en az lise mezunu,Bekarsigara kullanmayan,iletişim kabiliyeti yüksek,esnek çalışma saatlerine uyumlu ve dinamik'uzun süreli çalışmayı düşünen,BAYAN DİŞHEKİMİ SEKRETERİ ARANMAKTADIRADAYLAR; 'hastaları karşılama, randevuları ayarlama, telefonlara bakma ve temizlik vb.' GİBİ İŞLER YAPACAKTIRADAYLARIN MUTLAKA TUBA HANIM'DAN RANDEVU ALARAK VE FOTĞRAFLI CV İLE GÖRÜŞMEYE GİTMELERİ GEREKMEKTE OLUP, ÇALIŞMA ŞARTLARI DA KENDİSİYLE GÖRÜŞÜLECEKTİRTELEFONLAR: 0 326 613 5051 - 0 544 613 5051


.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın -2827.03.1996 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÇAY MAH. 5 TEMMUZ CD. ÖZSÜREN PLAZA NO:9 KAT:2 DAİRE:6 İSKENDERUN HATAY / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : İSKENDERUN İrtibat Bilgileri : İsim : tuba ünal Ünvan : Telefon : 903266135051 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Hatay
İlçe : İskenderun
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903266135051

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Hatay ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Hatay, Edmeg İSKENDERUN gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Hatay ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder