İŞ İLANI DETAYI

Diş hekimi asistanıDiş Hekimi Asistanı, diş hekimlerine klinik ortamda destek sağlayan, hasta bakımı, randevu yönetimi ve diğer idari görevleri yerine getiren sağlık profesyonelidirDiş hekimlerinin verimliliğini artırmak ve hasta memnuniyetini sağlamak için önemli bir rol üstlenirİş Tanımı Diş hekimlerine klinik ortamda destek sağlamak Hasta karşılama, kayıt ve randevu yönetimini yürütmek Hasta bakımı süreçlerine yardımcı olmak Diş hekimlerinin muayenehane düzenini sağlamak Tedavi öncesi ve sonrası sterilizasyon işlemlerini gerçekleştirmek Hasta dosyalarını güncellemek ve arşivlemek Ofis programları ve tıbbi yazılımları kullanarak idari işleri yürütmek Hasta memnuniyetini sağlamak için iletişim becerilerini kullanmak


Genel Nitelikler Hasta bakımı konusunda deneyimli olmak İletişim becerileri yüksek olmak Ekip çalışmasına yatkın olmak Temel bilgisayar bilgisi ve ofis programlarına hakim olmak Hasta gizliliği ve etik kurallara saygılı olmak Kadın Diş Hekimi Asistanı arayışındayız.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Pendik
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Özel Uğur Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Pendik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.