İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ÖğretmeniŞirket: BRY Birey Eğitim Yayın Basım Pazarlama SanVe TicA.Ş.BRY Birey Eğitim Yayın Basım Pazarlama SanVe TicA.ŞOlarak, ANKARA SİNCAN BİRİY ANADOLU LİSESİNDE ekibimize katılacak, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi konusunda uzman bir öğretmen arıyoruz.


- Üniversitelerin ilahiyat, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği bölümlerinden mezun,- Alanında en az 2 yıl deneyime sahip,- Pedagojik formasyon belgesine sahip,- İletişim becerileri güçlü, öğrenci ve veli ilişkilerinde başarılı,- Eğitim teknolojilerini etkin kullanabilen,- Yenilikçi, araştırmacı ve gelişime açık,- Takım çalışmasına yatkın,- Planlama ve organizasyon becerisi yüksek,- Sorumluluk sahibi ve disiplinli.Görevler:- Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerini ilgili müfredat doğrultusunda işlemek,- Öğrencilerin bireysel ve grup çalışmalarını yönlendirmek,- Öğrencilerin gelişimlerini takip etmek ve değerlendirmek,- Velilerle düzenli iletişim halinde olmak ve gelişim raporları hazırlamak,- Eğitim materyallerini ve ders planlarını güncellemek,- Öğrencilere ahlaki değerler ve etik konular hakkında bilgi vermek.BRY Birey Eğitim Yayın Basım Pazarlama San. ve Tic. A.Ş. olarak, çalışanlarımıza profesyonel bir çalışma ortamı, kariyer gelişim fırsatları ve rekabetçi bir ücret paketi sunuyoruz. Eğer siz de eğitim sektöründe kariyer yapmayı hedefliyorsanız ve yukarıdaki niteliklere sahipseniz, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Yarı Zamanlı
İletişim : Ankara BRY BİREY EĞİTİM YAYIN BASIM PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder