İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: DİKMEN SINAV KURS Çay Servis ve Temizlik ElemanıŞirket Adı: SINAV EĞİTİM KURUMLARISINAV EĞİTİM KURUMLARI olarak, Dikmen SINAV Kurs merkezimizde görevlendirilmek üzere Çay Servis ve Temizlik Elemanı arıyoruz.


- Temizlik konusunda deneyimli,- İnsan ilişkileri kuvvetli, güler yüzlü ve pozitif,- Ekip çalışmasına yatkın,- Hijyen kurallarına dikkat eden,- Dikkatli, düzenli ve titiz çalışmayı prensip edinmiş,- Sorumluluk sahibi,- Çay ve kahve servisi konusunda deneyimli.Görev Tanımı:- Ofis genel düzen ve temizliğinin sağlanması,- Çay, kahve ve ikramların hazırlanması ve servis edilmesi,- Mutfak malzemelerinin kontrolünün yapılması ve eksiklerin bildirilmesi,- Günlük, haftalık ve aylık temizlik programlarının uygulanması.Not: İlanımız yalnızca kadın adaylar için geçerlidir.Sınav Eğitim Kurumları olarak, fırsat eşitliği sağlamayı ve çeşitliliği desteklemeyi taahhüt ederiz. Tüm nitelikli adaylar başvurabilir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara DİKMEN SINAV KURS İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder