İŞ İLANI DETAYI

Reklam sektöründe göstermiş olduğumuz işlemler için baskı merkezimizde çalışacakbaskı opratörü aramaktatayız.


Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıReklam ve baskı sektöründe faliyet gösteren firmanızda atölyede çalışacak baskı makineleri baskı işleri konsunda yetiştirilmek üzere günlük planlama yapabilecek gelen illeri baskı makinelerine yükleyip baskı hizmetini sağlayabilecek baskı sonrası işleri takip edip gerekli düzenlemelerdn sonra ürünlerin sevkiyatını sağlayabilecek yetiştirilmek üzere personel alımı yapılacaktır.enaz lise mezunu bilgisayar kullanım tercübesi olan esnek çalışma sahatlerine uyacak takım çalışmasına yatkın genç ve dinamik arkadaş aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek 18- -30 (30.08.2006 - 6.08.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KARAOĞLANLI SOK. ULUGAZİ MAH. 10/ SAMSUN MERKEZ SAMSUN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SAMSUN MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : SALİM KARAGÖZ Ünvan : şirket müdürü Telefon : 905418404256 E-posta : s.karagoz@ofistekburo.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Samsun
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905418404256
s.karagoz@ofistekburo.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder