İŞ İLANI DETAYI

Aselia Hotel Trabzon unvanlı işyerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacaktır.Aranan Şartlar:Teknik Liselerin Elektrik-Elektronik bölümünden mezun olmakTercihen Üniversitelerin Elektrik- Elektronik bölümünden mezun olmakAktif ve girişimci olmakYeniliklere açık olmakÖğrenmeye açık ve sürekli kendini geliştirebilenMüşteri odaklı çalışanSorumluluk sahibi olmakÇözüm odaklı olmakAlçıpan, tesisat, boya, elektrik, bahçe işlerinde bilgiliGörüşmeler özgeçmiş ile birlikte yüz yüze yapılacaktır.Görüşme ve başvurular saat 17.00'a kadar yapılması gerekir.İnternet üzerinden ilana başvuracak adayların ilana başvuru yaptıktan sonra ilandaki iletişim bilgilerinden işverenle iletişime geçmesi gerekmektedir.


Teknik Liselerin Elektrik-Elektronik bölümünden mezun olmakTercihen Üniversitelerin Elektrik- Elektronik bölümünden mezun olmakAktif ve girişimci olmakYeniliklere açık olmakÖğrenmeye açık ve sürekli kendini geliştirebilenMüşteri odaklı çalışanSorumluluk sahibi olmakÇözüm odaklı olmak


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KAŞÜSTÜ MAH. DEVLET KARAYOLU CAD. NO: 33/1 YOMRA TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ARAKLI , ARSİN , TRABZON MERKEZ , YOMRA , ORTAHİSAR İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Behice ŞAHİN Ünvan : Telefon : 905462421061 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
İlçe : Araklı
Pozisyon : Tekniker
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905462421061

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Tekniker iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Trabzon ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Trabzon, Edmeg ARAKLI veya Edmeg Trabzon Tekniker gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Trabzon ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder