İŞ İLANI DETAYI

İş yeri adı: ATASOY ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ İNŞAAT MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İş yerinin faaliyet alanı: Genel hekimlik uygulama faaliyetleriYapacağı işler: Ortak Sağlık ve Güvenlik biriminde sağlık personeli olarak çalışacak erkek personel alınacaktır.Cinsiyet: ErkekYaş aralığı: 21-35Askerlik durumu: Yapmış.En az öğrenim durumu: LiseTecrübe: Deneyimli.Servis-Ulaşım: Servis yoktur.Çalışma saatleri ve tatil günü: Hafta içi 08.30 - 18.00 - Cumartesi 08.30 - 12.00 - Pazar günü tatildir.Olanaklar: Yemek Ücreti Desteğiİlana başvuru yapmak için aşağıdaki BAŞVUR butonuna tıklayınız.Ayrıca aşağıdaki irtibat numarasından randevu alıp görüşmeye gidiniz.İletişim: Alepr Sarı - Büro İşçisi - 0507 034 26 44


Diğer Sağlık Personeliİşyeri Hemşiresi, İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:a Çalışanların özellikleri ve sağlık düzeyleri ile ilgili olarak veri toplamak, b Çalışanların sağlık ve çalışma öykülerini işe giriş-periyodik muayene formuna yazmak,c İşyeri hekimi tarafından yapılan fiziki muayene sırasında hekime yardımcı olmak,d Muayeneye gelen personelin ateş, nabız, tansiyon alınarak muayeneye hazırlamak, kayıtlarını almak,e İşyerinde sağlık taramaları yapmak ve şüpheli durumda olanları hekime sevk etmek,f Acil durumlarda hastaya damar yolu açmak, kan şekerini ölçmek müdahale etmek,g Çalışanların hastaneye sevk işlemlerinin yapılmasını sağlamak,h Hamile ve emzikli kadınların izlenmesini ve zararlı maddelerden korunmasını sağlamak,i Çocuk bakımı ile ilgili çalışmaların planlanması yürütülmesi ve kontrolüne katılmak,j Gözlük reçete onaylarının kayıtlarını tutmak,k İhtiyaç duyulan malzemelerin temini sağlamak,l İlk yardım hizmetlerinin organizasyonu ve yürütümünde işyeri hekimine yardımcı olmak,m İşyerinde çalışanların sağlık eğitiminde görev almak,n Enjeksiyon ve pansuman hizmetlerini yürütmek. vb. görev ve işlemleri yerine getirir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
İlçe : Pamukkale
Pozisyon : Sağlık ve Tıp
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Sağlık ve Tıp iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Denizli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Denizli, Edmeg Pamukkale veya Edmeg Denizli Sağlık ve Tıp gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Denizli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder