İŞ İLANI DETAYI

Acil durumlarda mesleğinin gerektirdiği uygulamaları yapmak,İlaçların güvenli bir şekilde temin edilmesini, saklanmasını ve kullanılmasını sağlamak,Narkotik ilaçların kullanımını, saklanmasını, kontrolünü ve kayıtlarını tutmak, bu konuya ilişkin talimatlara uyulmasını sağlamak,Verilen hizmetlerle ilgili defter kayıtlarını doğru, eksiksiz ve zamanında tutmak,Engellilerin muayene, tetkik ve tedavi amacıyla randevularını almak, transferi için gerekli planları yapmak,Engellilerin tedavileri ve tıbbı rehabilitasyon sürecinde sağlık kurumlarında bulunan sağlık personeli ile iş birliği yapmak,Engelli bireylerin sağlık kurumlarınca önerilen tedavinin uygulanması için gerekli takip ve uygulamaları sağlamak,Koruyucu sağlık hizmetlerine ilişkin olarak bakıcı personele gerekli rehberlik hizmetlerini yapmak,Sağlıklı bir bakım ortamının oluşması için koruyucu sağlık hizmetleri anlamında gerekli kontrolleri yapmak ve bakıcı personelce bu hizmetlerin yapılmasını sağlamak ve bu amaçla sorumlu müdür ile iş birliği yapmak,Genel olarak mesleğinin gerektirdiği görevleri yerine getirmek.


Niğde ili Altunhisar ilçesinde faaliyet gösteren Özel Güven Bakım Merkezi isimli firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere 3 adet sağlık personeli alımı yapılacaktır. Başvuru yapmak isteyen adaylar için iletişim numarası:0546 935 45 42Adres: Aşağı Mah. Kültür SK. No: 13 Altunhisar-NİĞDE Sağlık personeli pozisyonuna başvurabilecek meslek grupları aşağıdaki listede belirtilmiştir; Hemşire, hemşire yardımcısı, acil tıp teknisyeni- teknikeri ,sağlık memuru, ebe, ebe yardımcısı, sağlık teknisyeni- teknikeri, fizyoterapi teknikeri,Anestezi teknisyeni -teknikeri, tıbbi laboratuvar ve patoloji teknikeri, tıbbi laboratuvar teknisyeni, tıbbi görüntüleme teknisyeni -teknikeri ağız ve diş sağlığı teknikeri, diş protez teknikeri, tıbbi protezi ortez teknisyeni-teknikeri, ameliyathane teknikeri, adli tıp teknikeri, odyometri teknikeri, diyaliz teknikeri fizyoterapi teknikeri, radyoterapi teknikeri, eczane teknikleri,iş ve uğraşı teknikeri, mamografi teknikeri acil tıp teknisyeni,teknikeri , sağlık bakım teknisyeni, tıbbi sekreter, biyomedikal cihaz teknikeriNOT: ERKEN BAŞVURU YAPAN ADAYLARA ÖNCELİK TANINACAKTIR.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Niğde
İlçe : Altunhisar
Pozisyon : Sağlık ve Tıp
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Sağlık ve Tıp iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Niğde ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Niğde, Edmeg Altunhisar veya Edmeg Niğde Sağlık ve Tıp gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Niğde ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Niğde Geneli İş İlanları