İŞ İLANI DETAYI

Teknik lise veya MYO mezunu,Kimya ile ilgili üretim alanında çalışmış,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,MS Office programlarını bilmesi tercih sebebidir,Pratik, çözüm odaklı ve iletişim becerileri gelişmiş,Endüstriyel tesislerin bakım onarım bölümlerinde veya üretim bölümlerinde çalışmış olması tercih sebebidir,Üretim hattı için gerekli teçhizatları kullanarak kendisine verilen reçeteye göre uygun ham maddeyi hazırlamak,Ham madde kontrolü yapmak,Stok takibi yapmak,


Analitik Düşünebilme, İletişim Ve İfade Yeteneği..


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- -60 (10.10.1999 - 11.09.1964 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KEMALPAŞA OSB MAH. GÜNEY SANAYİ CAD. NO:31 KEMALPAŞA/İZMİR KEMALPAŞA İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KEMALPAŞA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : REŞAT ŞEKERDİL Ünvan : Mali İşler Yöneticisi Telefon : 905302158499 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : İzmir Kemalpaşa
Pozisyon : Kimya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905302158499

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kimya iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg İzmir Kemalpaşa veya Edmeg İzmir Kimya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder