İŞ İLANI DETAYI

Geri kazanım firmasında toplama ayırma ve Üretim bölümünde çalışmak üzere tecrübeli ya da tecrübesiz kadın-erkek personeller alınacaktırİŞKUR sisteminden başvurunuzu yapıp, belirtilen numaradan randevu alarak görüşmeye gidebilirsiniz.


Tecrübeli ya da tecrübesiz,Motivasyonu yüksek, pozitif, çalışmayı seven,Çözüm odaklı, enerjik, iş konusunda takipçi, işini sahiplenen,Üretim alanında kendini geliştirmeye istekli, dinamik,Verilen işleri zamanında, kabul edilebilir şekilde hatasız ve eksiksiz yapacak,Haftalık iş planı doğrultusunda programa uygun şekilde çalışacak,Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek,Erkek adaylar için askerliğini yapmış,Tercihen Eskişehir emek, 71 evler, Erenköy, yunuskent, Yenikent bölgelerinde ikamet edenÇalışma saatleri: 08:00-18:00


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 21- (10.09.2003 - Erkek 21- (10.09.2003 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 75. YIL MAH. 25.CAD NO:14 ESKİŞEHİR MERKEZ ESKİŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇİFTELER , ESKİŞEHİR MERKEZ , MAHMUDİYE , MİHALIÇÇIK , SARICAKAYA , SEYİTGAZİ , SİVRİHİSAR , ALPU , BEYLİKOVA , İNÖNÜ , GÜNYÜZÜ , HAN , MİHALGAZİ , ODUNPAZARI , TEPEBAŞI İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ERSAHA GERİ KAZANIM Ünvan : Telefon : 905326514526 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Pozisyon : İmalat Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905326514526

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder