İŞ İLANI DETAYI

Konut inşaat işleri ile Havuz, Aquapark ve SPA merkezleri yapımı konusunda faaliyet gösteriyoruzYurt içinde 50 den fazla ilde, yurt dışında ise 15 farklı ülkede projeler gerçekleştirmiş bulunuyoruzYurt içinde Malatya ve İstanbul illerinde ofislerimiz bulunuyorİstanbul ofisimizde görevlendirilmek üzere tesisatçı, tesisat ustası, teknisyeni, elemanı veya yardımcı eleman arıyoruz


Genel ELEKTRİK tesisat bilgisi sahibi B sınıfı sürücü belgesi sahibi.Seyehat engeli bulunmayan.Takım arkadaşları arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 18- -45 (5.06.2006 - 7.05.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : FERHATPAŞA MAH. 32.SOK. NO:15/1 ATAŞEHİR / İSTANBUL ATAŞEHİR İSTANBUL ATAŞEHİR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KADIKÖY , KARTAL , ÜSKÜDAR , PENDİK , ÜMRANİYE , MALTEPE , SULTANBEYLİ , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY İrtibat Bilgileri : İsim : YUSUF SAMLIOĞLU Ünvan : Telefon : 905323817873 E-posta : yusuf@teknohavuz.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Ulaşım Ücreti Desteği, Yemek Ücreti Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kadıköy
Pozisyon : Elektrikçi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905323817873
yusuf@teknohavuz.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Elektrikçi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg KADIKÖY veya Edmeg İstanbul Elektrikçi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.