İŞ İLANI DETAYI

18-25 yaş aralığında Yeni mezun/ deneyimli En az 3 aydır herhangi bir yerde sigortalı olarak çalışmamışEn az lise mezunuEsnek çalışma saatlerine uyabilecekEkip çalışmasına uygun, disiplinli, gelişime ve öğrenmeye açık, seyahat engeli olmayanB sınıfı ehliyet sahibi olup, aktif bir şekilde araç kullanabilenGüneş enerji sistem ve alt yapı kurulum/montaj işlerinde çalışacak saha personeli alınacaktır.İşkur sistemi üzerinden başvuru yaptıktan sonra muhasebe@essolares.com adresine cv gönderebilirsiniz.


lise veya yüksekokulların ilgili bölümlerinden mezun, tecrübeli/yetiştirilmek üzere personel alınacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- -25 (1.06.2006 - 7.05.1999 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ULUÖNDER MAHALLESİ BAKSAN SANAYİ SİTESİ 5.BLOK NO:1 TEPEBAŞI/ESKİŞEHİR ESKİŞEHİR MERKEZ ESKİŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ESKİŞEHİR İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Pozisyon : Elektrikçi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Eskişehir ESSOLARES ENERJİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder