İŞ İLANI DETAYI

Topraklama şeridi, topraklama levhası ve topraklama elektrotları üretimi yapılan fabrikamızda,Elektrik arızalarını onaracak,Tesiste mevcut olan üretim makineleri ve ekipmanlarıneksantrik pres, sarıcı-açıcı makineleri, dilme üniteleri, fırın grupları, yardımcı tesis ekipmanları, gaz altı kaynak makineleri vs periyodik bakımlarını yapacak , yapılan işlemleri kayıt altına alacak,Yeni makine ve ekipmanların montajını yapacak eleman alınacaktır.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeTopraklama şeridi, topraklama levhası ve topraklama elektrotları üretimi yapılan fabrikamızda,Elektrik arızalarını onaracak,Tesiste mevcut olan üretim makineleri ve ekipmanlarıneksantrik pres, sarıcı-açıcı makineleri, dilme üniteleri, fırın grupları, yardımcı tesis ekipmanları, gaz altı kaynak makineleri vs periyodik bakımlarını yapacak , yapılan işlemleri kayıt altına alacak,Yeni makine ve ekipmanların montajını yapacak eleman alınacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KAHRAMAN KAZAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANKARA İrtibat Bilgileri : İsim : NEŞE KAYA Ünvan : Telefon : 905063026476 E-posta : ik@kartalmetal.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905063026476
ik@kartalmetal.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Ankara İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder