İŞ İLANI DETAYI

BERAY ASANSÖR SANTİCLTDŞTİŞirketinde Boya Ustası pozisyonu için iş ilanıBERAY ASANSÖR SANTİCLTDŞTİAsansör kabin ve parçaları üretimi , satışı ve ihracatı yapan bir firmadırFirmamız haftaiçi 08:00 - 18.30 saatleri arasında faaliyet göstermektedirHaftasonu tatildirŞirketimizde çalışmak üzere deneyimli veya yetiştirilmek üzere bir Boya Ustası arıyoruz.İş Tanımı:- Asansör parçalarını boyama işlemlerini gerçekleştirmek,- Boya malzemelerini hazırlamak ve uygulamak,- Boya işlemlerini takip etmek ve sonuçlarını kontrol etmek,- Boya ekipmanlarını temizlemek ve bakımını yapmak,- İş güvenliği kurallarına uygun bir şekilde çalışmak.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması- En az lise mezunu,- Renk uyumu ve detaylara dikkat eden,- Ekip çalışmasına yatkın ve iletişim becerileri güçlü,- İş disiplinine sahip ve sorumluluk bilinci yüksek.Şirketimizde çalışmak isteyen adaylardan, iş tecrübelerini ve referanslarını belirtmelerini bekliyoruz. Boya Ustası olarak şirketimizde uzun vadeli bir kariyer fırsatı bulabilirsiniz. Eğer siz de BERAY ASANSÖR SAN. TİC. LTD. ŞTİ. şirketinde Boya Ustası olarak çalışmak istiyorsanız, başvurunuzu bekliyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DUDULLU OSB MH İMES C BLOK 302 SK NO:14 ÜMRANİYE İSTANBUL ÜMRANİYE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BEYKOZ , KADIKÖY , KARTAL , ŞİLE , ÜSKÜDAR , PENDİK , ÜMRANİYE , MALTEPE , TUZLA , ATAŞEHİR , ÇEKMEKÖY İrtibat Bilgileri Ad Soyad : AHMET TALHA KIRIKER Ünvan : İŞLETME SAHİBİ Telefon : 905323755718 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Ulaşım Ücreti Desteği En Az Ücret : 20000 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ümraniye
Pozisyon : Boyacı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905323755718

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Boyacı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Ümraniye veya Edmeg İstanbul Boyacı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.