İŞ İLANI DETAYI

Ahengim, bilgi ve birikimlerini sürekli yenileyip müşterilerine sunmayı hedefleyen, e-ticareti seven, başta çocuk giyim olmak üzere, kadın ve erkek giyim alanında deneyimli, samimi, dürüst ve güler yüzlü çalışanları ile sektörde önemli bir yer edinmeye başlamıştır. Ahengim, İstanbul Mahmutbey'de merkezimizde görevlendirilmek üzere “E-ticaret Depo Personeli” aramaktadır. İş Tanımı:Depoya gelen ürünlerin mal kabulunu yaparak, doğru, zamanında ve eksiksiz olarak kargo ve/veya reyon çıkışlarını yapmakDepo alanın düzenini sağlamakDepo giriş, çıkış, mal kabul ile sevk irsaliyelerini hazırlamak.Gün içinde stok takibi yaparak eksik ürünleri tespit etmek ve temini için yöneticisine bilgi vermek.


Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıEn az lise mezunu,Dikkatli ve özenli çalışma konusunda yetkinlikleri yüksek,Sosyal ilişkilerinde başarılı,Ekip çalışmasına yatkın.Depo alanında 1-2 yıl tecrübeli Tercihen perakende sektörü,Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,Excel kullanımına hakim,İş takibi ve organizasyon becerileri gelişmiş,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -35 (18.04.2004 - 20.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -45 (18.04.2004 - 20.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YENİMAHALLE MAHALLESİ 1545. SOK NO:1/3A BAĞCILAR/İSTANBUL BAĞCILAR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAKIRKÖY , GAZİOSMANPAŞA , BAYRAMPAŞA , BAĞCILAR , BAHÇELİEVLER , GÜNGÖREN , ESENLER İrtibat Bilgileri : İsim : ASLIHAN BÖLEN Ünvan : İK Telefon : E-posta : aslihan.bolen@ahengim.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Ulaşım Ücreti Desteği En Az Ücret : 1700212 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Bakırköy
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
aslihan.bolen@ahengim.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.