İŞ İLANI DETAYI

Isıtma sektöründe 2006 yılından itibaren faaliyet gösteren Fortes Mühendislik, özellikle bireysel ısıtma sistemlerinde girmiş olduğu tüm illerde lider olmayı başarmış bir firmadırTürkiye nin 18 şehrinde 32 şubesi ile deneyimli personeliyle müşterilerine ilkeli, kaliteli ve hesaplı ısıtma çözümleri hizmeti vermekte olan Fortes Mühendislik olarak DEPO SORUMLUSU olarak görev yapacak çalışma arkadaşı aramaktayız.


Erkek adaylar için Askerlik görevini tamamlamış,Sürücü Belgesi olan ve aktif araç kullanabilen,Tercihen Doğalgazlı Isıtma Sistemleri konusunda tecrübeli veya yetiştirilmek üzere,Makine mühendisliği,Enerji sistemleri mühendisliği bölümlerinden mezunDairede yapılmış Tesisatı Projelendirebilecek Bay Tekniker & Çizimci alınacaktır. Doğalgaz işleri yaptığımız daire, dükkan, fabrika vb. gibi her türlü mahalin gaz şartnamelerine uygun şekilde Proje Departmanımızda ki mühendislerimizin sorumluluğu altında çizim programıyla proje çizebilecek tekniker, çizimci takım arkadaşları aranmaktadır. Yeni mezun yada tecrübesiz Fakat Meslek Yüksek Okulu Doğalgaz, Isıtma-Soğutma-Klima Bölümlerinden mezun, kendini kanıtlamak isteyen ve hedefi olan arkadaşlara ise yetiştirilmek üzere gerekli eğitim bünyemizde verilecektir.Doğalgaz sektöründe satış konusunda deneyimli yada yetiştirilmek üzere,KOCAELİ-İZMİT  de İkamet eden personeller.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kocaeli FORTES MÜHENDİSLİK İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder