İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Depo ŞoförüŞirket Adı: Şura Marketçilik Gıda SanVe TicLtdŞti.Şura Marketçilik Gıda SanVe TicLtdŞtiOlarak büyüyen ekibimize katılmak üzere deneyimli bir Depo Şoförü arıyoruzGörevler:- Depodan malların yüklenmesi ve boşaltılması- Teslimatların zamanında ve güvenli bir şekilde yapılmasını sağlama- Araç bakım ve onarım programlarının takibi- Teslimat belgelerinin düzenlenmesi ve takibi- Depo düzeninin sağlanması


- En az lise mezunu- SRC ve Psikoteknik belgesi olan- Tercihen 2 yıl benzer pozisyonda deneyim sahibi- Askerlik hizmetini tamamlamış- Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek- Takım çalışmasına yatkın- B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen- İstanbul Anadolu Yakası nda ikamet eden-edebilecekBizimle çalışmanın avantajları:- Düzenli ve zamanında ödeme- Sosyal haklar- Dinamik ve hızla büyüyen bir ekiple çalışma fırsatıEğer bu ilan sizin için uygunsa ve yukarıdaki niteliklere sahipseniz, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz. Şura Marketçilik Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. olarak, tüm çalışanlarımıza eşit fırsatlar sunmayı taahhüt ederiz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder