İŞ İLANI DETAYI

Üniversitelerin İşletme, İktisat, Maliye vbAlanlarından mezun,Depo yönetimi ve muhasebe alanında en az 3 yıl deneyimli,Ön muhasebe, ve stok cari takibi yapabilen,Sipariş verme ve sevkiyat süreçleriyle ilgili tüm işlemleri muhasebeleştirebilen,Kurumsal marka kültürünü benimsemiş,Tercihen aktif araç kullanabilen,Micro ve MS Office programlarını kullanabilen,İlana başvurmak isteyen adayların ilan metni sonundai Başvur butonuna tıkladıktan sonra, 0 532 139 86 61 nolu telefondan Meryem Nas Kalafat ile görüşmeleri gerekmektedir.


Analitik Düşünebilme, İletişim Ve İfade Yeteneği Müşteri odaklı,İkna kabiliyeti yüksek,Diksiyonu düzgün ve insani ilişkilerde başarılı,Takım çalışmasına yatkın,B sınıfı ehliye sahip,Depo düzenini sağlanması, stok kontrolu, sevkiyat programları ve depo personelini yönetecek personel alım ilanıdır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder