İŞ İLANI DETAYI

Agrotek Tarım ilaçlama makinaları Hacırahmanlı şubesinde görevlendirilmek üzere;Sevkiyat planına uygun olarak sevkiyat mallarının hazırlanarak sevke hazır hale getirilmesi,Stok takibi ve kontrolü konusunda İlgili depo sorumlusuna yardımcı olmak,Yükleme, taşıma, kaldırma ve boşaltma çalışmalarının ve depo içindeki her türlü sınıflandırmanın hasarsız ve güvenlik içinde gerçekleştirilmesini sağlamak,Sipariş formlarının eksiksiz ve düzenli bir şekilde hazırlanmasını sağlamakDeponun fiziksel düzeninin sağlanmasıSevk edilecek ürünlerin hazırlanması ve gönderilmesi,Ürün iadelerini almak, kontrol etmek ve ilgili yöneticiye bildirmek,Stokların periyodik olarak sayımlarını yapmak,Satın alma, planlama ve üretim ile koordineli çalışmak işlerini yapacak Depo Personeli aranmaktadırDetaylar işveren ile görüşülecektir.


Ürün depolama, sayım ve paketleme, etiketleme konularında tecrübeli,Mal yükleme, mal kabul, ürün toplama, istifleme işlemlerini yapabilen,Yoğun iş temposuna ve ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 21- -50 (18.06.2003 - 20.05.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SARUHANLI HACIRAHMANLI MAH. İSTİKLAL CAD. KÜME EVLERİ NO:20 SARUHANLI MANİSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MANİSA MERKEZ , YUNUSEMRE , ŞEHZADELER İrtibat Bilgileri : İsim : Göknur Yaran Ünvan : Telefon : 905338901045 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905338901045

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder