İŞ İLANI DETAYI

2Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikamızın depo sevkiyat bölümünde çalıştırılmak üzere tecrübeli takım arkadaşları aranmaktadır,Günlük gelen ve giden malzemelerin sevkiyat kontrol işlemleri, üretim ve montaj bölümlerine aktarılacak malzemelerin ayrılıp sevk edilmesi.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması-DEPO ALANINDA ÇALIŞMIŞ TECRÜBELİ,-STOK TAKİBİ VE MALZEMELERİ KAYIT ALTINA ALABİLECEK,-DEPO TERTİP DÜZENİNİ SAĞLAYABİLECEK,-MAL KABULÜ YAPIP, GELEN ÜRÜNLERİ DEPO RAFLARINA KONTROLLÜ YERLEŞTİREBİLECEK,-DEPO DÜZENİNİ SAĞLAYABİLECEK,-TERCİHEN BARKOD SİSTEMİ KONUSUNDA DENEYİMLİ,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Konya
İlçe : Karatay
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Konya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Konya, Edmeg KARATAY veya Edmeg Konya Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Konya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Konya İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder