İŞ İLANI DETAYI

Hardline Nutrition markası ile sporcu gıdaları üretim ve satışı yapan Kocaeli, Darıca merkezli Kavi Gıda’da çalışmak üzere; Yazılım üzerinden gelen tüm siparişleri doğru parti/miktar ile barkod okutarak doğru şekilde ambalajlayıp zamanında operasyon destek personeli/satış sorumlusu/kargo temsilcisi/ambar şoförüne teslim etmek, Üretilmiş mamulü, üretilen adetini yazılım/iş emrinden kontrol ederek sisteme girmek ve mamul deposunda ait olduğu yere yerleştirmek, Mamullerden iade gelip, mamul depoya girecekleri üretimden teslim almak ve mamul depoya kaldırmak, ilgili forma kendisi ile ilgili bilgileri girmek, 22-35 yaş arası erkek, Darıca veya Gebze’de ikamet eden,Çalışma arkadaşları aranmaktadırMaaş+ sosyal yan haklar mevcutturServis vardır.


GÜZERGAH:- Darıca merkez, İstasyon Caddesinden Gebze Osman Yılmaz Mahallesine kadar


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 22- -35 (27.06.2002 - 29.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : PİRİREİS MAH. OKTAY SOK. NO:17 DARICA KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : KOCAELİ İrtibat Bilgileri : Ad Soyad : OĞUZ TAŞHAN Ünvan : Telefon : 902626541809 E-posta : danisma@hardlinenutrition.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902626541809
danisma@hardlinenutrition.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder