İŞ İLANI DETAYI

Ofisimize depo personeli aramaktayız25-40 yaş arası , ehliyeti olan , ofis programları kullanabilen, ekip çalışmasına yatkın , depo ürün giriş çıkışlarını yapıp, raporlamalar sunabilecekGerekli kargolamaları yapıp, takip edebilecek Saha personeli ile uyumlu çalışıp ihtiyaç dahilinde destek sunabilecek , dinamik ve disiplinli çalışabilek erkek personel aramaktayızÇalışma koşullarımız ; Sabah 8:30 akşam 18:30Cumartesi : ihtiyaç halinde zaman zaman kısa süreli talepler oluşabiliyorYemek ve yol tarafımızdan karşılanmaktaÜcret görüşmeler sonrasında karara bağlanacaktır .


Baaşvuruda bulunmak isteyen adayların ilanda bulunan başvur butonuna bastıktan sonra +90 232 347 1024 numaralı telefondan detaylı bilgi ve randevu almaları gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 22- -45 (2.05.2002 - 3.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MERİÇ MAH 5745/6 SOKAK NO 19 /Z1 BORNOVA İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BORNOVA , KARŞIYAKA , KEMALPAŞA , BUCA , KONAK , BAYRAKLI , KARABAĞLAR , İZMİR/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Meral hanım Ünvan : Yönetici Telefon : 902323471024 E-posta : meral@pimdc.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Ulaşım Ücreti Desteği, Yemek Ücreti Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Bornova
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902323471024
meral@pimdc.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg BORNOVA veya Edmeg İzmir Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

İzmir İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder