İŞ İLANI DETAYI

Depo Sorumlusu - Sevkiyat ElemanıBaşakşehir İkitelli sanayi sitesinde Plastik ev ve bahçe ürünleri üreten firmamızın deposuna Depo Sorumlusu ve Sevkiyat Elemanı aranmaktadır.· Depo stok kontrolleri, düzenlenmesi, istiflenmesi,· Gelen ürünlerin boşaltılması, teslim alınması, kontrolü, istiflenmesi,· Sevk ürünlerin sistemden çıkışının yapılması, yüklenmesi,· Depolar arası transfer kontrollerini yapabilecek,· Sipariş emirleri doğrultusunda ilgili ürünleri hazırlanması,· Siparişleri eksiksiz ve zamanında müşteriye teslimini sağlayarak kusursuz sevkiyatı gerçekleştirmek,· Araçların yükleme aşamasına kontrol sürecini denetlemek,· Müşteri sevkiyatı sonrası gelen iadelerin, iade prosedürüne uygun olarak almak,· Yöneticilere düzenli rapor ve sayımları düzenleyebilecek,Başakşehir civarında ikamet eden arkadaşların başvuruları rica olunur.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıAktif olarak araç kullanabilen,Minimum 3 yıl tecrübeli,Askerlik hizmetini tamamlamışEkip çalışmasına yatkın,Sorumluluk sahibi,Başakşehir civarında ikamet eden arkadaşların başvuruları rica olunur.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Başakşehir
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Başakşehir veya Edmeg İstanbul Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.