İŞ İLANI DETAYI

Depo stoklarımın rutin sayımlarını gerçekleştirmek ve takibini yapmak,Depoya gelen malzemelerin taşınmasını ve uygun lokasyonlara yerleştirilmesini sağlamak,Malzemelerin fatura ve irsaliyeleri muhafaza etmek ve ilgili yöneticiye iletmek,Tüm siparişlerin uygun şekilde ve vaktinde hazırlanması, paketlenmesi ile sevk edilmesini sağlamak,Yükleme planlarını hazırlamak ve yüklemelerin başında durup gerçekleştirmek, kontrolünü ve sayımını sağlamak,E-Ticaretten gelen siparişlerin hazırlanıp kargoya verilmesini sağlamak,Depo giriş ve çıkış, mal kabul ile sevk irsaliyesi belgelerini hazırlamak,Deponun düzen, temizlik ve güvenliğini sağlamak,Depo ekipman ve demirbaşlarını muhafaza etmek,Gaziantep Çimento Kavşağı bölgesindeki depomuzda Depo Sorumlusu olarak çalışacak Erkek aday aramaktayız.T.D


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıBilgisayar, Office programları kullanmayı bilen,Tercihen forklift kullanmayı bilen,Sigara kullanmayan Sigara kullanımı olan adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : INCILI PINAR MAH. SEHIT MEHMET ÖTER CAD. B BLOK KEPKEPZADE PARK IS MERKEZI NO: 13 IÇ KAPI NO: 17 ŞEHİTKAMİL GAZİANTEP / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ŞEHİTKAMİL İrtibat Bilgileri : İsim : GAMZE HANIM Ünvan : Telefon : 905522445500 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Gaziantep
İlçe : Şehitkamil
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905522445500

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Gaziantep ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Gaziantep, Edmeg ŞEHİTKAMİL veya Edmeg Gaziantep Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Gaziantep ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Gaziantep İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Gaziantep Geneli İş İlanları