İŞ İLANI DETAYI

KİTAP & KIRTASİYE MAĞAZAMIZAEhliyeti olan ve aktif araç kullanabilenTercihen yayınevi tecrübesi bulunan ya da daha önce depo çalışma geçmişi olanSiparişleri raftan toplayacakKargoları hazırlayacak, paketleyecek, kargo firmalarına teslimini sağlayacakDeponun genel düzen ve temizliğinde görev alacakİnsan ilişkileri kuvvetli, çabuk öğrenebilen ve gelişime açıkBaşvurmak isteyen adayların enginuzer@ekinyayinevi.com adresine cv’lerini iletmesi gerekiyor.Uygun görülen adaylar görüşmeye davet edilecektir.Çalışma saatleri:09:00-17:00Servis yokAncak ücret Asgari ücret üzerindedir.“ İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, FİRMAYLA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİRŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.”


Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe-


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek -3526.04.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ŞEHREKÜSTÜ MH. CUMHURİYET CD. DURAK SK. NO:2 OSMANGAZİ BURSA OSMANGAZİ BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : BURSA İrtibat Bilgileri : İsim : ENGİN ÜZER Ünvan : Telefon : 902242230437 E-posta : enginuzer@ekinyayinevi.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902242230437
enginuzer@ekinyayinevi.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Bursa İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder