İŞ İLANI DETAYI

Günlük sevkiyat planlaması hakkında ilgili birimlerle toplantıların yapılması, Sevkiyat sürecinin zamanında gerçekleşmesi için fabrika sahasında fiziksel olarak bulunarak ürün hazırlık aşamalarını kontrol edebilmek, İlgili birimlerle düzenli bilgi akışını sağlayabilmek, Müşterilerin beklentileri doğrultusunda paketlemelerin ve etiketlerin doğru hazırlanabilmesi için süreci sahada kontrol edebilmek, Düzenli olarak stok sayımlarının gerçekleştirilmesi sürecini yöneterek fiziksel olarak kontrollünün yapılması, Sevkiyat biriminde çalışanların yönlendirilmesi ve takibi, Sevkiyat programlarını kullanarak ürün stoğu ile ilgili çalışmaları ve raporlamaları yürütebilmek.


Önlisans mezunu, Bilgisayar kullanabilen, Kuralları titizlikte ve dikkatli takip ederek çalışma yapabilecek, Mail takibi ve sevkiyat takibi konusunda disiplinli çalışabilecek, Eskişehir ya da Bozüyük’te ikamet eden veya ikamet edebilecek takım arkadaşları aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : POYRA KÖYÜ POYRA OSB MEVKİİ 3.CADDE NO: 4/1 İÇ KAPI NO: 1 BOZÜYÜK BİLECİK / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri : İsim : Perihannur Bıçkı Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 905312824145 E-posta : admin.tr@torrecid.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bilecik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905312824145
admin.tr@torrecid.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Bilecik İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Bilecik Geneli İş İlanları