İŞ İLANI DETAYI

Haftada en az 1 kere İzmir’deki müşterilerimize, muhasebe departmanından gelen öncelik sırası planlarına göre sevkiyatı yapma,Sevkiyat Deposuna giren ürün, yarı mamul ve malzemelerin en iyi şekilde muhafaza edilerek korunmasını sağlamak, zarar görmesini engellemek,Fabrika müdürünün planladığı şekilde eksilen stokların etiketlemesinin yapılması ve depoların düzenlenmesi,Sevkiyat deposu stok kayıtlarının fiziksel stoklarla ayni olmasını sağlamak, her hafta genel stok sayımlarına katılmak,Satış bölümü ile iletişim halinde olup, sevkiyatları planlama,Gerektiği durumlarda Bodrum, Kuşadası, Ayvalık’da bulunan müşterilerimize sevkiyatın yapılması.Tercihen Forklift ehliyetine sahip, ve aktif kullanabilen,B Sınıfı ehliyete sahip, ve aktif kamyonet araç kullanabilen,Psikoteknik ve SRC Belgesi Bulunan,Tercihen İzmir’in semtlerini ve yollarını bilen,Mesai durumlarında katılım sağlayabilecek,Planlama ve takip becerisi yüksek.


İş TecrübesiTercihen Forklift ehliyetine sahip, ve aktif kullanabilen,B Sınıfı ehliyete sahip, ve aktif kamyonet araç kullanabilen,Psikoteknik ve SRC Belgesi Bulunan,Tercihen İzmir’in semtlerini ve yollarını bilen,Mesai durumlarında katılım sağlayabilecek,Planlama ve takip becerisi yüksek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- -45 (1.05.1999 - 2.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 3. KM. AYDIN MUĞLA KARAYOLU / AYDIN MERKEZ AYDIN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AYDIN MERKEZ , EFELER İrtibat Bilgileri : İsim : MURAT ÖZDEMİR Ünvan : Telefon : 905059666996 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905059666996

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Aydın İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder