İŞ İLANI DETAYI

ATY MADENİ YAĞ adı altında astiste bulunan işletmemize;Sevkiyatı yapılacak ürünlerin toplanması, hazırlanması, kolilenmesi, ihtiyaç durumunda paletlenmesi ve sevkiyata hazır hale getirilmesi,Depodan sevk edilecek ürünlerin araçlara yükleme işlemlerinin gerçekleştirilmesi,Depoya gelen ürünleri teslim almak, ürünlerin sayım mutabakatını ve evrak kontrolünü yapmak,Ürünlerin depo yerleşimini ve düzenini sağlamak,Depolanacak ürünlerin sağlam olup olmadığının ambalaj hasarı, ürün hasarı v.bKontrolünün yapılması,Şirkette depo ve stok düzeninin nizami hale gelmesinin sağlanması,Hazırlanan ürünlerin sevkini yapmak.


Takım çalışmasına yatkın,Planlama ve organizasyon yeteneğine sahip, İletişim becerileri gelişmiş,Mesai problemi olmayan,Aydın merkezde ikamet eden.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Aydın İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder