İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı:Firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere Depo ve Lojistik Sorumlusu arayışımız bulunmaktadırBu pozisyonda görev alacak aday, aşağıdaki sorumlulukları üstlenecektir:Ürünlerin depo giriş ve çıkış işlemlerinin organize edilmesi ve takibi,Depo düzeninin sağlanması ve sürekli olarak korunması,Belirli periyotlarla depo envanter sayımlarının yapılması ve raporlanması,Ürünlerin sevkiyatı için gerekli hazırlıkların yapılması, paketleme ve yükleme süreçlerinin yönetilmesi,Stok seviyelerinin düzenli olarak kontrol edilmesi ve kritik seviyelere ulaşıldığında ilgili birimlerin bilgilendirilmesi,Sevkiyat sürecinde lojistik firmalarıyla koordinasyon sağlanması, nakliye planlarının yapılması ve sevkiyatların zamanında gerçekleştirilmesi,Depo alanında güvenlik protokollerinin uygulanması ve tüm ürünlerin güvenli şekilde depolanmasının sağlanması,Depo ve lojistik faaliyetlerine ilişkin maliyetlerin izlenmesi ve optimize edilmesi için önerilerde bulunulması,Depo personelinin günlük iş dağılımının yapılması, performanslarının izlenmesi ve gerektiğinde eğitim verilmesi,ERP veya depo yönetim sistemlerini WMS kullanarak depo süreçlerinin etkin yönetilmesi, sistemsel kayıtların güncel tutulması,Depodaki atık ve geri dönüşüm malzemelerinin doğru şekilde yönetilmesi, çevreye duyarlı uygulamaların hayata geçirilmesi,Depo faaliyetlerinin ilgili yasal mevzuat ve şirket içi prosedürlerle uyumlu şekilde yürütülmesi, olası denetimlere hazırlıklı olunması.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeAranan Nitelikler:Depo yönetimi ve lojistik alanında en az 3 yıl deneyim sahibi,MS Office programlarını etkin kullanabilen,Planlama ve organizasyon yeteneği gelişmiş,Ekip çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi,Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,Tercihen forklift kullanımı konusunda bilgi sahibi.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- -38 (11.10.1999 - 12.09.1986 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MALIKÖY ANADOLU OSB MAH. 29 EKİM CAD. NO:1/A SİNCAN / ANKARA SİNCAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİNCAN İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Sinan AKSOY Ünvan : Depo Sorumlusu Telefon : 905382593304 E-posta : ik@formelektrik.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Sincan
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905382593304
ik@formelektrik.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Sincan veya Edmeg Ankara Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder