İŞ İLANI DETAYI

Başkent Osb'de bulunan tıbbı cihaz firmamız için Depo sorumluluk alanını aidiyet duygusu ile sahiplenecek,Depo alanında genel tertip ve düzeni sağlayacak, her zaman için temiz ve işleyişe uygun olacak şekilde tutacak,Ürün stoklarını takip edebilecek,Sistem kayıtlarını tam zamanında ve doğru bir şekilde yapacak,Depoya giren ürünlerin doğru şekilde istiflenmesini sağlayacak,Depo düzenini sağlayacak,Satılan ürünlerin depo çıkışlarından sorumlu olacak,Sevkiyata uygun olarak ürünlerin paletlenmesini sağlayacak,Sevkiyata hazır ürünleri teslim noktasında hazır edecek ve nakliye firmasına teslim edecek,Sevk irsaliyelerinin doğru nakliye şirketlerine teslim edecek ve teslim sonrası irsaliyeleri imzalatacak,Tüm bu işlemleri yaparken depo işletim sistemi gereği bilgisayar giriş çıkış hareketlerini gerçekleştirecek depo görevlisi alınacaktır.


Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıMS Office uygulamalarını etkin kullanabilen,Raporlama becerisine sahip,Problem çözme becerisine sahip,B Sınıfı Ehliyeti olan,Erkek adaylar için Askerlik görevini tamamlamış,Taşıma, yükleme, indirme, kaldırma, istifleme ve sıralama işlevlerinin yerine getirilmesine engel olacak herhangi bir rahatsızlığın bulunmayan kişiler tercih edilecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- -45 (23.06.1999 - 27.05.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BAŞKENT OSB 19. CAD. NO:51 SİNCAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KEÇİÖREN , SİNCAN , ETİMESGUT İrtibat Bilgileri : Ad Soyad : VEYSEL ASTAN Ünvan : ÜRÜM SORUMLUSU Telefon : 905379514544 E-posta : veysel@medster.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Keçiören
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905379514544
veysel@medster.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg KEÇİÖREN veya Edmeg Ankara Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder