İŞ İLANI DETAYI

TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK E TİCARET FİRMASI BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE DEPO PERSONELİ ARIYORUZ Ekim, Kasım ve Aralık aylarında 3 AYDA TOPLAM NET 100.000 TL ye Varan Gelir FırsatıYILDA 14 MAAŞ 3 Ayda 1 Yarım Maaş İkramiye+ Yol Ücreti+ Yemek Ücreti + Performans Primi+ Devam Primi+ Aralık Ayında Kampanya Destek Primi + Hediye Çeki + Sosyal Yardımlar + Haftaiçi %200 - Pazar ve Resmi Tatillerde %250 Mesai Ücreti Bayram Primleri + Yılbaşı Primi + Yakacak Desteği + Evlilik Desteği + Yenidoğan Paketi Çocuk Yardımı


En az İlköğretim mezunu Analiz, planlama ve organizasyon becerisine sahip, Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, Takım çalışmasına yatkın, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış. Çalışma Saatleri: 07:00- 15:00 - 15:00 - 23:00 - 23:00 - 07:00 üç vardiya Belirtilen saatler arasında 8 saat çalışma olacaktır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İzmir Efora İnsan Kaynakları İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder