İŞ İLANI DETAYI

Şirketimiz Stella İstanbul Dekorasyon Ltd.ŞtiKaplama ve dekor malzemeleri üreticisiyiz.Depoda çalışacak takım arkadaşları arıyoruz.Çalışma saatleri: 08:30 / 20:30 iki gün çalışma iki gün izin şeklindedir.Başlangıç fiyat: 20.000tl + 1500tl Devamsızlık primi2 ay deneme süresi Koordinasyon becerisine sahip olanlar,Takım çalışmasına yatkın,İş temposuna ayak uydurabilecek olanlar,Sorumluluk ve disiplinli çalışmaya özen gösterenler,Askerlik görevini tamamlamış olanlar.İletişim +9 0533 170 95 37İ.K Sorumlusu / Nagihan Hanım


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıNitelik ve Beceriler Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeKoordinasyon becerisine sahip olanlar,Takım çalışmasına yatkın,İş temposuna ayak uydurabilecek olanlar,Sorumluluk ve disiplinli çalışmaya özen gösterenler,Askerlik görevini tamamlamış olanlar.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Cinsiyet Yaş Kadın Erkek 20- -40 (10.07.2004 - 12.06.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi Endüstri Meslek Lisesi Farketmez Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DİLOVASI ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 4. KISIM KARASU CAD. 135 ADA 5 PARSEL D4009 SOKAK GEBZE/KOCAELİ GEBZE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GEBZE , KÖRFEZ , DERİNCE , DARICA , DİLOVASI , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Nagihan TUNÇ Ünvan : İnsan Kaynakları Sorumlusu Telefon : 905331709537 E-posta : n.tunc@stella.istanbul
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gebze
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905331709537
n.tunc@stella.istanbul
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg GEBZE veya Edmeg Kocaeli Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder