İŞ İLANI DETAYI

İş AçıklamasıBeyaz Eşya, Elektronik, Mobilya, Küçük Ev Aletleri, Tekstil ve Züccaciye ürünlerinin satışını gerçekleştiren mağazamızın İzmit'de bulunan deposunda;Depodaki ürünlerin stoğundan ve güvenliğinden sorumlu olacak,Depo düzenini sağlayabilecek,Satışı gerçekleşmiş ürünlerin sevkiyatına yardımcı olabilecek Depo Personeli arıyoruz.


İletişim Ve İfade Yeteneğiİstenen Yetenek ve UzmanlıklarDepo ve Sevkiyat konusunda deneyim sahibi,Kendini geliştirmeye amaç edinmiş,Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,Sorumluluk sahibi,Askerlik görevini tamamlamış,Herhangi bir sağlık problemi bulunmayan,Kocaeli'de ikamet eden Depo Personeli olarak görevlendirilecek çalışma arkadaşı arıyoruz


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÖMERAĞA MAHALLESİ. İSTİKLAL CADDESİ HAFIZ ŞERİF SOK.NO:110 İZMİT KOCAELİ KOCAELİ MERKEZ KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GEBZE , GÖLCÜK , KANDIRA , KARAMÜRSEL , KOCAELİ MERKEZ , KÖRFEZ , DERİNCE , İZMİT , KARTEPE , BAŞİSKELE , DARICA , DİLOVASI , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri : İsim : MERAL HANIM-NURCAN HANIM Ünvan : Telefon : 905076138498 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gebze
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905076138498

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg GEBZE veya Edmeg Kocaeli Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder