İŞ İLANI DETAYI

Türkiye’nin Önde Gelen Tekstil Firmasının Gebze’de Bulunan Lojistik Deposunda Çalışmak Üzere Personel Aranıyorİş Tanımı: Türkiye'nin önde gelen tekstil firmasının lojistik deposunda ürünlerin toplanması, paketlenmesi ve yükleme boşaltma gibi işler yapılacaktırHangi operasyonda çalışılacağı, depo yetkilileri tarafından belirlenecektir.


Fiziki Ve Bedensel YeterlilikÇalışma Koşulları ve Ücretler:18.430,00 TL maaşın yanı sıra, iş yoğunluğuna bağlı olarak mesai imkânı sağlanmaktadır. Ücretler her ayın 10’unda ödenmektedir ve avans talep etme imkânınız mevcuttur. Hafta içi mesai %50, pazar günü mesai %100 olarak hesaplanmaktadır.Sosyal Olanaklar:18.430,00 TL NET MAAŞ + SGK + SERVİS + YEMEK+ PRİMHer ay olmak üzere toplamda 7.637 TL Prim sistemleri mevcuttur. Mülakat sırasında detaylı bilgi verilecektir.İstenen Nitelikler:En az Ortaokul Mezunu olmakAskerlik görevini yapmış olmak,Herhangi bir kronik rahatsızlığı bulunmamak.Yaş Aralığı: 20- 40Çalışma Saatleri ve Günleri:Vardiya Saatleri: 2 vardiya sistemi mevcuttur. Vardiya saatleri 08:00 – 18:00, 00:30 – 08:30’dur.08:00-18:00 vardiyası haftanın 5 günü, 00:30-08:30 vardiyası haftanın 6 günü çalışmaktadır ve vardiyalar haftalık olarak değişmektedir.Notlar:İşe alınan personellerin, servis güzergahlarına göre alacakları şoför bilgileri ve servis saatleri hakkında bilgi sağlanacaktır.SERVİS GÜZERGAHLARI:ÇAYIROVA: ERİŞLER, SIR MARKET, MANDIRA CAMİİ, ESKİ FEVZİ ÇAKMAK LİSESİ, KERESTECİLER, Y. MAHALLE, CLASS PETROL ÖNÜ,Y.MAHALLE SHELL VE TOTAL, FENİŞ IŞIKLARBEYLİKBAĞI: KADİR BAKKAL, SAĞLIK OCAĞI, OSMANAĞA PARKI, SARI CAMİİ, ZİYA GÖKALP LİSESİ, OCAK MARKET, KÜLTÜR MERKEZİ, BEYLİKBAĞI OPET, ALEMDAR IŞIKLARGEBZE: ADLİYE, SEMERKAND, KÖŞKLÜ ÇEŞME, HALKEĞİTİM DURAĞI, CUMA PAZARI, MAÇKA MARKET, GEBZE LİSESİ,YENİÇEŞME CAMİİ,NİLÜFER ECZ.,AKSE SAPAĞI,ARAPÇEŞME SHELL-CAMİ,SEDAŞ,KAVAK CD.,YAKIN MARKET,CEZAEVİDARICA: OSMANGAZİ OPET, İLİM OKULLARI, GOPET, TANDIR FIRIN, ÇINAR, KÜLTÜR MERKEZİ,İSTASYON IŞIKLAR,FARABİ YOLU,TATLIKUYU KÖPRÜSÜ,GEBZE CENTERİZMİT: DÜNYA BANKASI, KURUÇEŞME,95 EVLER, KÖRFEZ CENTER, YENİYALI,KÖRFEZ BLD.,YARIMCA,KİRAZLI YALI,HEREKEMALTEPE: KARTAL, PENDİK,ESENYALI,İÇMELER KÖPRÜLERİ , TUZLA YAYLA MAH., TUZLA KÖPRÜSÜ, ŞİFA MAH. TEL BOYU CD., ŞİFA MAH. KARAKOL-AVM, ŞİFA MAH. SHELL BENZİNLİKSULTANBEYLİ: ESKİ EMNİYET


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın 20- -40 (25.04.2004 - 3.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -40 (25.04.2004 - 3.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SULTANİYE MH. 350. SK. ŞELALE PLAZA NO:1/87 K:6 ESENYURT İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MALTEPE , SULTANBEYLİ , GEBZE , İZMİT , DARICA , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri : İsim : ONUR ARTUN Ünvan : İşe Alım Uzmanı Telefon : 905542365174 E-posta : onur.artun@parlakgroup.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler En Az Ücret : 18430 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 26067 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Maltepe
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905542365174
onur.artun@parlakgroup.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg MALTEPE veya Edmeg İstanbul Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.