İŞ İLANI DETAYI

İş yeri adı: KAYNAK TEKSTİL SANVe TİCA.Ş.İş yerinin faaliyet alanı: Pamuklu dokumaYapacağı işler: Depoda, istihsal fabrikalarında veya diğer tesislerde ticari eşya veya malzeme yükleme, taşıma, boşaltma ve istif etme işlemlerini elle veya araç yardımıyla yapan kişidir.Cinsiyet: ErkekYaş aralığı: 22-40Askerlik durumu: Yapmış.En az öğrenim durumu: İlköğretim.Tecrübe: Deneyimli.Servis-Ulaşım: Servis güzergahı işverenle görüşülecektir.Çalışma saatleri ve tatil günü: Hafta içi: 08.30 - 17.30 - Cumartesi: 08.30 - 13.00 - Pazar günü tatildir.Olanaklar: Servis Desteği + Yemekhane Desteğiİlana başvuru yapmak için aşağıdaki BAŞVUR butonuna tıklayınız.Ayrıca aşağıdaki irtibat numarasından randevu alıp görüşmeye gidiniz.İletişim: Ahmet ÇOMAK - İnsan Kaynakları Uzmanı-Personel Uzmanı - 0258 269 20 45


Depo İşçisi Elleçleme; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:a Eşyayı taşımak, yüklemek, boşaltmak, el arabaları veya vagonetlerle çekip yürütmek,b Eşyayı talimata göre sandıklara veya raflara yerleştirmek,c Kamyonları veya yük vagonlarını yükleyip boşaltmak,d Konveyör, asansör veya istif makinelerini kullanmak,e Malzemeyi tartmak veya istif etmek ve işaretleyip markalamak. vb. görev ve işlemleri yerine getirir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
İlçe : Honaz
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Denizli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Denizli, Edmeg Honaz veya Edmeg Denizli Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Denizli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder