İŞ İLANI DETAYI

Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firmamızda mal kabul işlemleri yapılan ürün etiketlerinin uygun adreslere yönlendirecek ve üretimden gelen taleplere göre yarı mamüllerin üretime sevkini sağlayacak personeller aranmaktadır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeLise ve üzeri eğitimini tamamlamış,Askerliğini tamamlamış veya ilişiği olmayanDaha önce mal kabul işlerinde en az 2 yıl iş tecrübesi bulunan,Tercihen forklift ehliyeti olan,İşini özveri ile takip edebilecek personeller aranmaktadır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Gaziantep
İlçe : Şahinbey
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Gaziantep ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Gaziantep, Edmeg ŞAHİNBEY veya Edmeg Gaziantep Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Gaziantep ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Gaziantep Geneli İş İlanları