İŞ İLANI DETAYI

Kardex-Akıllı Depo ünitesi ile çalışan sistemlerimizde yarı mamul ve mamul depolaması yapacakGiriş ve çıkış irsaliyeleri düzenleyecekÜretimden gelen yarı mamulleri kayıt altına alabilecekÜretim için talep edilen ürün ve techizatların takibini yapabilecek.En az lise mezunu,tercihen önlisans veya üniversite mezunuAskerliğini yapmış,40 yaşını aşmamışSincan veya Kazan fabrikalarımızda değerlendirilmek üzereB sınıfı ve Forklift ehliyet sahibi Tercihen bunlara ek olarak E sınıfı ve SRC’ si de olabilirDepolama ve sevkiyat süreçlerinde en az 3 yıl tecrübeliMicrosoft Office programlarını kullanabilen,Tercihen Erp ve Netsis bilgisi olan,Orta derecede İngilizce bilgisi olanTakım çalışmasına yatkın,Düzenli, dikkatli, takipçi, raporlama ve planlama yeteneğine sahipTercihen çalıştığı-çalışacağı alan ile ilgili olarak mesleki eğitim belgesine sahip personel ihtiyacımız bulunmaktadır.


Uygun adayların firmamızla iletişime geçmesini rica ederiz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 1.OSB ERKUNT CAD. NO:6 KAHRAMAN KAZAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANKARA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : İlknur Hanım Ünvan : Telefon : 903122673971 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Kahramankazan
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903122673971

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Kahramankazan veya Edmeg Ankara Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder