İŞ İLANI DETAYI

Depoya ürünlerin giriş ve çıkışının takibi,Stokların takibinin yapılması,Ürünlerin sevkiyata hazırlanması,Siparişlerin hazırlanması,Stok yönetimi hakkında tecrübeli,Tercihen Barkod sistemi hakkında bilgi sahibi olan ve Mikro programı kullanmış veya kullanabilen,Tesellüm, Sevkiyat Kontrol ve Stok Takibi Konusunda Deneyimli,Sevkiyat İşini fiilen gerçekleştirecek,Gelişime açık, Kariyer hedefi olan,En az Lise mezunu,22-42 yaş aralığında,G ehliyetine sahip, Forklift kullanabilen,Takım çalışmasına uyumlu ve tercihen erkek çalışma arkadaşı aranmaktadır.Askerlik ile ilişiği bulunmamalıdır.


Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş TecrübesiMaaş + SGK + Yemek + Yol Servis güzergahı dışında kalan kişiler için yol ücreti karşılanabilmektedir. + Devamlılık ve sadakat primi + Dini Bayramlarda İkramiye + Ramazan Ayında Kumanya Desteği market desteği.Servis Güzergahı: Maltepe cezaevi ortadağ, Sancaktepe, Uğurmumcu, Yakacık, Kartal köprüsü, SoğanlıkBaşvuru yapıldıktan sonra mail adresine cv gönderilmesi rica olunur.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 22- -42 (3.09.2002 - 9.08.1982 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BÜYÜKBAKKALKÖY MAHALLESİ AYNUR SOK NO:2 (MALTEPE CEZAEVİ KARŞISI) MALTEPE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTAL , PENDİK , MALTEPE , SULTANBEYLİ , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : İNSAN KAYNAKLARI Ünvan : MALİ, İŞLER VE İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 902163111736 E-posta : muhasebe@ipsanplastik.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : G Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Ulaşım Ücreti Desteği, Yemekhane Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Devamlılık ve sadakat primi Dini Bayramlarda İkramiye Ramazan Ayında Kumanya Desteği / market desteği.

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Maltepe
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902163111736
muhasebe@ipsanplastik.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Maltepe veya Edmeg İstanbul Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.