İŞ İLANI DETAYI

Şirketimizin depolama alanlarında görev alabilecek ve bu alanda firma merkezi ve depolar arasındaki koordinasyonu sağlayacak, üretimden çıkan ürünlerin depolanmasını, sevkiyatını, stok kontrolünü ve teslimini yapabilecek personel aranmaktadır.DİĞER KONULAR MÜLAKAT ESNASINDA GÖRÜŞÜLECEKTİR.LÜTFEN KURUMA GELEREK YA DA AŞAĞIDAKİ ADIMLARI İZLEYEREK ONLİNE BAŞVURU YAPINIZ.1- TC KİMLİK NUMARANIZ VE ŞİFRENİZ İLE İŞKUR RESMİ WEB SİTESİNE www.iskur.gov.tr GİRİŞ YAPINIZ.SADECE RESMİ WEB SİTESİNDEN ŞİFRE İLE GİRİŞ YAPTIĞINIZ VE BAŞVURUYU TAMAMLADIĞINIZ TAKDİRDE İŞVEREN İLETİŞİM BİLGİLERİNE VE ADRESİNE ULAŞABİLECEKSİNİZ.2-ÖZGEÇMİŞ ALANINDA BULUNAN MESLEK VE ÖĞRENİM BİLGİLERİNİZ İLE BAŞVURACAĞINIZ İLANDAKİ BİLGİLERİN AYNI OLMASINI SAĞLAYINIZ.3-İLAN SAYFASININ EN SONUNDAKİ “BAŞVUR” BUTONUNA TIKLAYINIZ VE BAŞVURUNUZU TAMAMLAYINIZ DAHA SONRA FİRMA İLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıDepo sorumlusu ne yapar, sorusuna görevli oldukları depo bölgesinde üretimden çıkan malların belge ve evrak denetimini yaptığı şeklinde yanıt verilir. Depo sorumluları, aynı zamanda depoya gelen malların fiziksel uyumluluğunu denetlemekle görevlidir. Sorumlu oldukları depo alanının düzenini ve temizliğini kontrol ederler. Depoya giren ve çıkan ürünlerin stok kayıtlarının güncel olmasını sağlarlar. Aynı zamanda depoya giriş çıkış yapan mal ve ürünlerin düzenini de kontrol ederler. Depo sorumlusunun asıl görevi, çalıştığı kurumun veya şirketin yönetim ve denetimde benimsediği vizyonu ve misyonu, depo bölgesinde de uygulamaktır. Her şirketin ve kurumun depolama ihtiyacı iş koluna ve çalışma alanına göre farklılık göstermektedir. Depo sorumlusu, sorumlu olduğu depolama alanında depo sistemlerinin daha verimli kullanılmasını sağlamakla görevlidir. Farklı sektörlere göre değişiklik gösteren durumlarda depo sorumlusu, bu ihtiyaçlar doğrultusunda depolama alanının düzenlenmesi ve güncellenmesi ile de ilgilenir. Bunların yanında, depolamanın maliyetini düşürecek, bu alanda verimliliği artıracak fikirler de geliştirir.Bunların yanında bir depo sorumlusu sorumlulukları arasında öncelikle, depolama alanı ile merkez arasında sağlıklı bir iletişim kurmak yer alır. Ayrıca depo alanında kendi rütbesinin astı olarak çalışan depo elemanlarının da sorumluluğunu da üstlenmektedir. Depo çalışanlarının mesailerinin düzenlenmesi, fazla mesai kaydının doğru yapılması, çalışanların koordinasyonu ve ihtiyaçları depo sorumlusunun görev ve sorumluluk alanına girmektedir. Depo sorumlusu yetkinlikleri vasıtasıyla aşağıdaki diğer sorumlulukları da üstlenmelidir:Depoya alınan ürünlerin fatura kontrolünü yapmak,Depoya alınan ürünlerin hasar tespitini yapmak ve iadesini sağlamak,Depoya gelen ürünlerin düzenli bir şekilde istiflenmesini sağlamak gibi görevler de depo sorumlusunun görev tanımına ve sorumluluk alanına girmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 24- -45 (20.06.2000 - 23.05.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORG SAN BÖLGESİ 24. .CAD NO:55 MELİKGAZİ KAYSERİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : KAYSERİ İrtibat Bilgileri : İsim : ABDULLAH DAL Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI ŞEFİ Telefon : 903523211300 E-posta : abdullahdal@somcelik.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği En Az Ücret : 18000 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 30000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kayseri
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903523211300
abdullahdal@somcelik.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kayseri Geneli İş İlanları