İŞ İLANI DETAYI

HIZLI TÜKETİM ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜNDE GIDA DİSTEİBÜTÖRLÜKLERİ YAPAN KASTAMONU MEŞRUBAT FİRMASINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE; BAY DEPO GÖREVLİSİGIDA ARANMAKTADIRHızlı Tüketim Ürünleri sektöründe , gıda distribütörlükleri yapan firmamız için Satış Temsilcisi olmak üzere , yetiştirilecek adaylar aranmaktadırBaşarılı olan aday/adaylar belirli bir süre depo görevlisi olarak çalışacak olup , bu süre zarfında eğitimleri sağlanacak ve satış temsilcisi olarak çalışma yetkinliğine ulaşacaktırBelirtilen adresimize 1 adet fotoğraflı özgeçmiş bırakılarak ya da 'info@kastamonumesrubat.com.tr' mail adresine özgeçmiş gönderilerek sürece dahil olunabilirUygun görülen adaylar tekrar yüzyüze görüşme için çağrılacaklardırTelefon ile bilgi verilmemektedir.


İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisiİkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İş TecrübesiKarabük il merkezi ya da Safranbolu ilçesinde ikamet eden,Sürücü belgesine sahip aktif araç kullanabilen,SRCYurt içi yük nakli ve psikoteknik belgelerine sahip, kamyonet kullanabilecek yetkinlikte,BayAskerlikle ilişiği olmayan,Problem çözme becerileri ve beşeri ilişkileri kuvvetli,Çalışma disiplinine hakim,gelişim ve değişime açık satış alanında yetiştirilecek tecrübeli/tecrübesiz adaylar En az lise mezunu


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek -4525.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BAHÇELİEVLER MAH. FATİH CAD. NO:16 FRİTO-LAY BÖLGESİ DİSTRİBÜTÖLÜĞÜ (BOSTANBÜKÜ KAVŞAĞI KARABÜK-KASTAMONU ASFALTIALTI) SAFRANBOLU KARABÜK / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARABÜK MERKEZ , SAFRANBOLU İrtibat Bilgileri : İsim : Özhan bey Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Karabük
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Karabük KASTAMONU MEŞRUBAT TURİZM İNŞ.AKARYAKITTİC.SAN.LTD.ŞTİ. İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Karabük İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Karabük Geneli İş İlanları